Ben jij op zoek naar boeidelen? Maak dan eens kennis met het bedrijf Keralit, dit is een betrouwbare leverancier die jou kan helpen. Mijn man en ik hebben fijne ervaringen met dit bedrijf.

Dak vernieuwen

boeidelenAls je een eigen woning hebt, moet je deze regelmatig onderhouden. Soms betekent dat dat je sommige onderdelen moet laten vervangen omdat ze niet goed meer zijn. Bij ons was dat het geval bij het dak. We moesten het hele dak laten vervangen waaronder de boeidelen. Maar waar begin je je zoektocht? Voor ons was het allemaal nieuwe, totdat iemand ons wees op Keralit. We besloten te kijken op de website en dit wekte onze interesse.

Uitstekend geholpen door middel van adviesboeidelen

We kregen te horen dat Keralit een specialist is op het gebied van boeidelen en dat de kans groot was dat ze ons konden helpen. Wie niet waagt, wie niet wint! Wij namen dus contact op via het telefoonnummer dat op de website stond. We werden te woord gestaan door een ontzettend aardige medewerker die bereid was al onze vragen te beantwoorden. Op het einde hadden we een advies waar we iets mee konden én zouden er kleurstalen voor ons besteld worden. Deze hadden we snel in huis, waardoor we een weloverwogen keuze konden maken. Dit vonden we erg fijn. Want er zijn diverse kleuren mogelijk. Zo heb je de keuze uit 10 kleuren en wil je zeker zijn van jouw keuze dan is het natuurlijk het fijnst als je weet hoe de kleuren er in het echt uit zien. Dankzij het advies en de kleurstalen konden mijn man en ik een overwogen keuze maken. Een week later werden de boeidelen geplaatst, ook dit is op een uitstekende manier gebeurd. We zijn erg tevreden met het eindresultaat! Dus ben jij op zoek naar een betrouwbare leverancier? Dan raden wij jou Keralit zeker voor 100% aan!