Voldoende en goede slaap is essentieel om jezelf goed en fris te voelen als je wakker wordt. Een latex matras is een perfect matras om de nacht door te slapen, en de dag uitgerust te beginnen. Deze matras is ervoor gemaakt om je lekker te laten slapen en je een goede nachtrust te geven. Twee matrassen zijn gecombineerd tot één matras, hierbij is de kern gemaakt van pocketveren.

Latex matras

De goede ondersteuning tijdens het slapen

In een natuurlijke positie wordt je rug tijdens de slaap ondersteund. Bij de heup, knieën en schouderbladen wordt de druk weggehaald. Zeven zones aan pocketveren passen zich direct aan, aan jouw lichaam. Onafhankelijk functioneren de veren van elkaar, bij iedere beweging die je maakt past de vering zich automatisch aan. De beste ondersteuning tijdens het slapen terwijl je spieren ontspannen. Het matras past zich compleet aan, voor zowel gewicht als houding. Hierdoor merkt je partner het niet als jij je eigen omdraait.

Geen twijfel of je wel het goede matras hebt

Twijfels of je wel het goede matras hebt zijn verleden tijd met dit latex matras. Dit matras is een perfecte combinatie tussen twee soorten matrassen, aan één kant zit een stevige laag latex van drie centimeter. Dit zorgt voor minder druk op het lichaam. Aan de andere kant van het matras zit een polyurethaan schuimlaag van twee centimeter dik. Dit zorgt voor een zeer zachte ondergrond, maak je eigen keus welke kant je lekker vind om op te slapen.

Matras

Ventilerende hoes

Voor een fris en schoon gevoel is het matras voorzien van een hoes van polyester met een katoenen toplaag. De hoes is beschermd tegen bacteriën. Nare luchtjes worden voorkomen door een Silver+ bescherming. Latex is lekker in de winter omdat het wat warmer is, in de zomer kun je gebruik maken van de schuim kant omdat deze meer verkoeling geeft tijdens het slapen.