Hippe tafelkleden kunnen je interieur voorzien van opvallende accenten. Het nadeel van stoffen tafelkleden is dat ze snel vuil worden en gemakkelijk beschadigen door scherpe voorwerpen. Daarom kun je beter bij de superwoonwinkel tafelzeil kopen. Deze hippe tafelkleden zijn in enorm veel prints verkrijgbaar. Er is altijd wel een tafelzeil te koop dat bij jouw interieur past. Het grote voordeel van deze hippe tafelkleden is dat ze helemaal niet duur zijn. Je kunt dus kiezen voor meerdere hippe tafelkleden, zodat je de sfeer in de woning dagelijks kunt aanpassen.

Het nut van hippe tafelkleden

Tafelzeil heeft niet alleen een functie als aantrekkelijk decoratief materiaal. Het sterke tafelzeil helpt ook om je tafel te beschermen. Het zeil is waterdicht, zodat er nooit meer vlekken ontstaan van natte kopjes of bloemenvazen op je mooie houten tafel. Met hippe tafelkleden van zeil wordt ook voorkomen dat de tafel bekrast raakt door scherpe voorwerpen of door zand, dat onder aan een voorwerp zit vastgekleefd. Tafelzeil kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Je kunt er dus ook houten tuintafels mee beschermen. Dat is prettig, want tijdens een barbecue ontstaan er gemakkelijk vetvlekken en die zijn nauwelijks van een houten tafel te verwijderen.

Tafelkleden op maat bestellen

Bij de superwoonwinkel is een zeer grote collectie hippe tafelkleden verkrijgbaar. Je kunt ervoor kiezen om het tafelzeil per stuk te bestellen en het dan zelf op maat te snijden. Maar met de handige navigator kun je ook tafelzeil op maat bestellen. Dat doe je door de lengte en de breedte van het tafelzeil op te geven. Het zeil wordt dan tot op de centimeter nauwkeurig afgesneden. Het maatwerk is niet beperkt tot rechthoekige stukken tafelzeil. Als je een rond zeil nodig hebt hoef je alleen maar op te geven hoe groot de diameter moet zijn.