Keuken Wijchen

Wil je een nieuwe keuken, dan zijn er veel showrooms waar je mogelijke keuzes kunt bekijken en dit kan erg lang duren. Bij keuken Wijchen Keuken en Keukens is er een andere aanpak. Bij hen komt er iemand langs om de wensen en behoeften op papier te zetten. Je keuken wordt dan gelijk ook gemeten. Er worden 1 of 2 keukens naar je wens ontworpen, die je per mail ontvangt. Deze wordt dan per mail of telefoon besproken. En eventuele aanpassingen worden besproken. De kosten krijgt u ook te horen.

De aanpak van keuken Wijchen Keukens en keukens is een groot voordeel tegenover het bezoeken van showrooms. Door het weinige personeel en het niet hebben van een showroom bij keuken Wijchen Keuken en Keukens kunnen zij keukens tegen een lage prijs aanbieden en plaatsen, maar dat wel allemaal met hoge kwaliteit. Keuken Wijchen Keuken en Keukens geeft de klant ook jarenlange garantie op de keukens.  Het bedrijf keuken Wijchen Keuken en Keukens koopt keukens in bij de fabrikant en dit zie je ook aan de prijzen van de keukens. Communicatie is erg belangrijk voor ons en onze (potentiële klanten), dit zie je ook terug aan alles wat het bedrijf voor de klant doet.

Mijn ervaring

Mijn keuken was aan vervanging toe en ik wilde dus een nieuwe keuken. Ik ben gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kan realiseren en ik kwam bij keuken Wijchen Keuken en Keukens uit. Ik heb een afspraak gemaakt. Er kwam een werknemer van het bedrijf mijn kant op. Ik heb met deze vriendelijke werknemer mijn wensen en behoeften besproken en hij is hier een ontwerp van gaan maken die ik even later per mail opgestuurd kreeg. Ondertussen had hij de keuken gemeten.
Het ontwerp was perfect en dit heeft zich verder ontwikkelt.  Ik was erg te spreken over het resultaat van mijn keuken. Alles zag er perfect uit en ik ben erg te spreken.
Ik adviseer mensen die ook opzoek zijn naar een nieuwe keuken om het bedrijf keuken Wijchen Keuken en Keukens te benaderen.