Makelaar in Utrecht is natuurlijk zo gevonden. Maar ik weet het juiste adres voor je als je een woning wilt kopen of verkopen. Kijk maar eens op de website van, brecheisen.nl. Ook voor bedrijfspanden kun je hier vinden wat je zoekt want dit bedrijf heeft een zeer breed netwerk. 

Wat zo prettig is, is dat de huizenmarkt weer aantrekt. Dit was voor mij de juiste timing om eindelijk mijn woning te verkopen waar ik zo graag vanaf wilde. Ik wilde namelijk een groter huis hiervoor terug kopen omdat wij gezinsuitbreiding krijgen. Enfin, ik heb hiervoor een geschikte makelaar in Utrecht gevonden.

Makelaar in Utrecht

Makelaar in Utrecht die precies weet wat de klant wil

De makelaar in Utrecht nam uitgebreid de tijd voor mij en al snel stond mijn woning te koop. Natuurlijk was het wel even afwachten tot er mensen waren die geïnteresseerd waren. Maar boven verwachting had ik binnen een maand al twee kijkers. Uiteindelijk heb ik binnen een half jaar mijn woning verkocht en wel voor de prijs die ik hier voor wilde hebben. Toen kon ik met mijn vrouw alsnog het huis kopen waar wij al enige tijd in waren geïnteresseerd. Het was nog even spannend omdat wij niet de enige waren die een bod hadden gedaan op het betreffende huis. Maar uiteindelijk zijn wij er met de koop vandoor gegaan. Omdat wij zo goed en snel zijn geholpen, ben ik op het idee gekomen om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog. Inmiddels wonen wij heerlijk met ons gezin in een mooie kindvriendelijke wijk. Voorlopig denken wij er niet aan om nog te gaan verhuizen. Dit zegt alles over de goede keuze die wij hebben gemaakt. Dit hebben wij ook te danken aan het meedenken van de makelaar. Dus bij deze mijn grote complimenten voor deze professionele onderneming.

Makelaar