Al jarenlang kamp ik met een probleem. We missen nog steeds de ideale kast voor bij ons, mijn man en ik, op de slaapkamer. In vele winkels wisten we niet te slagen en was het simpelweg niet onze smaak. Totdat we laatst bij een speciale maar vooral dure meubelwinkel waren. We vonden een aantal leuke kasten maar de prijs daarvan was ons echt te hoog en we konden het niet permitteren om er toch een aan te schaffen.

Meubilair

‘’Op de site zagen we al vele mooie voorbeelden’’

Wel lag ons budget hoger dan een standaard ikea-kast. Daarom kwamen we op het idee om een kast van een ontwerper aan te schaffen die deze voor een voordelige prijs aanbied. We zochten dus kasten op maat. De kasten op maat hebben we op het internet gevonden. We kwamen namelijk uit bij Tafels en kasten op maat van Robrandt Design. Op de site van hem zagen we een hele boel mooie voorbeelden en daarom wisten we zeker dat we hier wel een mooie kast naar onze smaak konden laten maken.

Meubilair

Erg stevige kast met veel kwaliteit

Eenmaal contact te hebben gehad met de eigenaar van Tafels en Kasten op maat, nodigde hij ons uit voor een gesprek bij hem op de vestiging. Daarmee gingen wij akkoord. Nu een hele tijd verder zijn we erg tevreden met de mooie kast die bij ons in de badkamer staat. We merken echt dat het een aanvulling is op ons design thuis. Nu de kast goed is bevallen weten we zeker dat er nog meer meubels van Tafel en kasten op maat in huis worden gehaald. Zeker omdat de prijs van kasten niet enorm hoog is en de kwaliteit uitstekend is. De kast is namelijk erg stevig en wiebelt niet of iets dergelijks.