Muurstickers zijn te koop in diverse modellen en afmetingen. Online is het mogelijk om hier een mooi product te bestellen. In een paar stappen kan jij al een bestelling gemaakt hebben. Hiervoor hoef je slechts een paar handelingen te verrichten. Als eerste ga je op zoek naar een leuke afbeelding. Op de website van Plakhetzelf voor je de juiste maten in en hier zie je meteen de prijs naar voren komen. Je kan ervoor kiezen om zelf een ontwerp te maken, of een leuke afbeelding uit het assortiment te kiezen. Zodra alles naar wens is druk je op bestellen en de rest wordt voor je geregeld.

muurstickers

Online muurstickers kopen

Nog nooit heb ik op zo een makkelijke manier een perfecte afbeelding, online besteld. Via deze website heb ik een afbeelding gekozen en ben hiermee aan de slag gegaan. Zo heb ik de juiste afmetingen doorgegeven en gekeken of het wel een mooie afbeelding was.

Nadat ik mijn bestelling had ontvangen moest het moeilijkste komen, althans dat dacht ik. Want een sticker ophangen moet wel netjes en secuur gedaan worden, anders loop je de kans dat deze scheef of met luchtbellen opgehangen gaat worden. Echter was dit een makkelijke klus en helemaal met het bijgeleverde aanwrijf spatel en de uitgebreide plak instructies die je op deze site kan vinden. Het resultaat is geweldig en daar ben ik best wel trots op.