horecaparasol

Parasol horeca op maat

Als je denkt aan een parasol, denk je vaak niet na over wat voor een parasol. Ik kwam erachter dat er voor restaurants speciale horeca parasols zijn. Voor ons restaurant hadden wij een parasol horeca nodig. Toen de zon weer begon te schijnen, leek het mij een goed idee daar eens onderzoek naar te doen. Online zocht ik op parasol horeca en zo kwam ik al snel bij Xterior uit. Ik kende Xterior al, want bij hen hebben wij ook windschermen gekocht een paar jaar geleden! Daarom wist ik al dat ik bij Xterior goede kwaliteit horeca parasols zou krijgen. Als je zoekt op parasol horeca, vind je veel verschillende soorten. Door de bomen zie ik al snel het bos niet meer en daarom was de hulp van Xterior bijzonder prettig. Zij kunnen hun producten op maat laten maken. Dat is natuurlijk wel handig, aangezien niet elk terras even groot is bijvoorbeeld!

Wij hebben toen eerst ons terras opgemeten en overlegd hoeveel wij wilden dat bedekt zou zijn. Daarnaast moesten wij natuurlijk een keuze maken uit ronde of rechthoekige parasols. Wij wilden graag twee rechthoekige parasols en Xterior ging voor ons aan de slag! Helemaal top.