Een tuin raam is ideaal voor het toevoegen van licht en ruimte in uw huis. Maar wat moet u doen als u dit als extra ruimte ziet? Nou, versier het, natuurlijk! We hebben verschillende manieren gevonden waarop u uw tuin raam versieren. Let wel op dat u ook knikarmschermen nodig heeft voor uw ramen, omdat deze ervoor zorgen dat alles in het raam in de schaduw blijft.

Top drie tuin raam versieren ideeën.

1. Versier uw tuin raam met verse kruiden.

Een van de beste manieren om uw tuin raam te versieren is met planten. Met de toegevoegde lichte tuin ramen die u heeft, is het de perfecte plek voor uw kamerplanten om te gedijen. Daarnaast zorgt de toegevoegde schaduw ervoor dat de planten niet uitdrogen, wanneer deze de hele dag in de zon staan. Let op dat planten ook veel water nodig hebben, zonder water in de schaduw gaan uw planten alsnog dood en is het geen goede versiering meer.

2. Voeg een aantal items uit uw collecties om uw tuin venster stijl te geven.

Gebruik maken van de rekken die worden geleverd met deze ramen. Houd in gedachten, als uw aanrecht al een aanzienlijke hoeveelheid decor heeft is minder meer bij het stylen van een raam. Maar als uw venster leeg is kunt u van alles toevoegen aan uw tuin raam. Denk bijvoorbeeld aan kleine beeldjes of andere prullaria die u heeft verzameld over de jaren waar u geen plek voor heeft om tentoon te stellen. Dit is uw kans om het mooi tentoon te stellen en andere mensen mee te laten genieten.

3. Aankleden van uw tuin raam met eenvoudige raamdecoratie

Eenvoudige raamdecoratie of gordijnen kunnen direct uw uitzicht aankleden. Deze kunt u op maat laten maken en er zijn verschillende soorten. U kunt er bijvoorbeeld voor gaan om het raam af te plakken waardoor u wel het zicht belemmerd maar u wel een creatief motief op uw raam kan zetten. Verder zijn er lamellen en jaloezieën die u kunt laten plaatsen, die u in verschillende materialen kunt halen. Elk materiaal geeft een andere sfeer (Bron: https://www.rainbow-collection.nl/).