Heb je momenteel de beschikking over een eigen tuin, maar moet je eerlijk bekennen dat deze nog niet zo goed is afgescheiden van gemeentegrond en/of de tuin van je buren? Afhankelijk van de plek waar je woont is dit dan een probleem dat enige prioriteit verdient. Tuinafscheiding geeft je immers een stukje rust en privacy. Ook qua veiligheid is het aan te raden om je tuin toch maar wel af te bakenen. Als je geeft om het milieu én om je eigen portemonnee, dan is het creëren van een natuurlijke haag de meest logische keuze. Een van de meest interessante opties is vervolgens de haagplant Laurier Novita.

Laurier Novita

Wat maakt de Laurier Novita zo geschikt?

De Laurier Novita is bij uitstek geschikt als haagplant om jouw tuin en wel om de volgende redenen:

• De Laurier Novita groeit snel. Dus al snel na het planten zul je een haag hebben die qua hoogte aan je wensen voldoet.

• Met deze haagplant waarborg je straks je eigen privacy. Ook wind en geluid worden erdoor gedempt.

• Laurier Novita’s hebben glimmende en weerspiegelende bladeren. Deze geven het hele aanzicht van je tuin een lichtere en kleurrijkere tint.

• Dit is een plant die weinig onderhoud vergt. Twee keer per jaar even bijsnoeien is normaal gesproken genoeg. Daarbij kun je ze snoeien tot op de hoogte die jij ideaal vindt. Dit tast de kwaliteit van de plant niet aan.

Laurier Novita