Zit u al een tijdje na te denken over vastgoedbelegging? Wilt u hierin een aandeel maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Zoek dan niet verder en neem contact op met Waardevast! Bij Waardevast weten ze als geen ander hoe goed ze u van dienst kunnen zijn. Zij staan al jarenlang bekend als de verbinder tussen vraag en aanbod in vastgoedbelegging. Waardevast Vastgoedbeleggingen is een jonge onderneming met vele jaren ervaring in de vastgoed branche. Waardevast verbindt de vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbelegging. Vandaag de dag is er een toenemende vraag naar interessante vastgoedbeleggingen. Helaas is het aanbod erg beperkt maar Waardevast zit hier bovenop. Bij Waardevast vindt u advies op maat en bent u op de juiste plek voor een vastgoedbelegging

vastgoedbelegging

Voordelen aan een vastgoedbelegging

Waarom zou u een vastgoedbelegging doen? Bij Waardevast word een deel van uw vermogen geïnvesteerd in vastgoed. U koopt hierdoor betrokkenheid en u laat zich volledig ontzorgen door de professionals van Waardevast. U haalt hier rendement uit. Heeft u niets met aandelen en vindt u de rente van de bank niet fantastisch? Dan kunt u uw geld beter steken in vastgoed. U, als belegger of investeerder, wilt uiteraard een positief rendement maken. Waardevast belegt uw geld in Nederlands vastgoed. Denkt u aan huurwoningen of grote panden. Zij bieden u de gelegenheid om met zekerheid en met een stabiel rendement in vastgoed te investeren. Bent u op zoek naar leggers of investeerders dan zorgt Waardevast er ook voor dat deze connecties worden gelegd.

vastgoedbelegging

Waarom kiezen voor Waardevast?

Zij bieden u persoonlijk contact
Daarnaast krijgt u advies op maat
Zij maken beleggingen op maat
Zij hanteren korte lijntjes
Waardevast heeft al meer dan 25 jaar ervaring
Bieden u een zeer divers aanbod aan, door heel Nederland.
Beleggingen voor iedere portefeuille
U kunt ook investeren in aanbod dat niet openbaar is (off-markt)
Het zijn altijd veilige beleggingen, u loopt geen grote risico’s.

Vastgoedbelegging is een goede kans

De woonmarkt is volop in beweging en dit zal de komende jaren ook zo blijven. Hierdoor trekt de koopmarkt ook meer aan. Daarnaast is het erg lastig voor starters om een leuke woning te kopen. Voor huurwoningen verdienen zij te veel dus vallen ze tussen wal en schip. Als u belegd in vastgoed kunnen de staters onder ons een goede kans maken op particuliere huurwoningen. En kunt u uw geld prachtig investeren in mooie vastgoed woningen. Veel beleggers kijken naar oude kantoorgebouwen, ziekenhuis of industriële complexen zodat hier prachtige woonlocaties van kunnen worden gebouwd. Wordt u de volgende vastgoedbelegger bij Waardevast?