U bent bij Tops WTW Filters aan het juiste adres voor al uw luchtfilters in alle soorten en maten. Professionele luchtfilters zijn van groot belang in uw ventilatie systemen. Tops WTW Filters verkoopt verschillende WTW filters van verschillende merken. Bent u op zoek naar Brink filters, Stork WHR 930 filters of een ITHO filter? In de webwinkel van Tops WTW Filters vindt u uw gewenste filters. Top WTW Filters biedt u de laagste prijs garantie aan en de filters zijn van kwaliteit verzekerd! Alle filters die verkocht worden door Tops WTW Filters voldoen aan de Europese EN 779-norm. Besteld u vandaag uw filter? Dan word uw bestelling morgen verstuurd! 

wtw filters

Waarom u uw WTW filters moet vervangen

Waarom moet u uw WTW filters met regelmaat vervangen? In veel (nieuwe) woningen word een ventilatiesysteem geplaatst. Bij een ventilatiesysteem wordt de warmte terug gewonnen. Dit betekent dat de woning wordt geventileerd door een mechanische ventilatie. De ventilatie filtert de lucht; de koude lucht gaat naar buiten, de warme lucht wordt weer terug gebracht. Als uw filter verstopt raakt functioneert uw mechanische ventilatie een stuk minder. Het is daarom van groot belang dat u met regelmaat uw WTW filters vervangt voor een goede luchtstroom en een gezond en schoon leef en werk klimaat. Door tijdig uw WTW filter te vervangen behoud u het optimale rendement die u uit uw WTW installatie wilt halen. Door gebruik te maken van professionele luchtfilters bent u verzekerd van de juiste kwaliteit. Tops WTW Filters biedt u al meer dan 40 jaar zijn diensten aan voor het maken en verkopen van verschillende WTW filters. Vele VvE’s (Verenigingen van Eigenaren), installateurs en woningbouwcorporaties kiezen voor de filters van TOPS WTW Filters

wtw filters

Hoge service bij Tops WTW Filters

Bij Tops WTW Filters bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een geschikte filter voor uw mechanische installatie. Heeft u uw filter gevonden en wilt u niet met regelmaat weer een bestelling plaatsen? Dan kunt u gebruik maken van verschillende filter sets. Deze sets zijn vanuit de voorraad verkrijgbaar. Besteld u een aantal sets in één keer dan kunt u gebruik maken van een mooie staffelkorting. Hoe meer u bestelt, hoe hoger uw voordeel wordt! In de webwinkel van Tops WTW Filters kunt u gemakkelijk online uw bestelling plaatsen. U legt uw producten gemakkelijk in uw winkelmandje en kunt daarna veilig uw bestelling betalen. De tevreden klanten van Tops WTW Filters geven dit mooie bedrijf een 9.1 op basis van meer dan 3130 reviews! Word u de volgende tevreden klant?