Voor onze nieuwbouw hellend dak laten plaatsen. Hiervoor hebben wij contact gezocht bij Geradak. Dit bedrijf is al jaren actief in deze werkzaamheden en weet als geen ander hoe je dit het beste aan kan pakken. Omdat wij een huis laten bouwen, wilden wij hier een mooi dak op laten zetten. Geen standaard dak, maar iets wat wel een beetje opvallend is. Natuurlijk moet deze ook goed gelegd gaan worden, anders hebben wij hier nog niks aan.

Mooi nieuwbouw hellend dak gekocht

Geradak is een bedrijf waar je goed terecht kan voor advies en hulp. Nadat wij op zoek zijn gegaan naar de vele mogelijkheden, zijn wij hier uitgekomen.Ee vriendelijke medewerker heeft met ons nagedacht over de mogelijkheden. Eigenlijk zijn wij hier best wel van geschrokken, omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Het is wel erg belangrijk dat het op de juiste manier gelegd gaat worden, anders heb je er nog weinig aan.

De deskundigheid die dit bedrijf heeft over de aanleg van daken is erg groot. Al vanaf 2003 zijn zij hiermee bezig en inmiddels hebben zij al meerdere projecten met een goed succes afgerond. Ons nieuwe dak ziet er ook prachtig uit. Meteen hebben wij hier een dakkapel op laten plaatsen, want ook daarvoor kan je dit bedrijf inschakelen. Maak ook een afspraak op locatie voor de nodige informatie over het plaatsen van een mooi dak.