Bij Seniorenhulp ben je meer dan welkom. Ongeacht of dat het gaat om een verhuizing of dat de woonruimte leeg moet komen te staan. Voor beide mogelijkheden kun je dit bedrijf inschakelen. Zij denken graag met je mee en nemen de zorgen voor je uit handen.

Verhuizing in de planning?

Gaat er iemand verhuizen naar een verzorgingstehuis? Heb je zelf niet de middelen om dit te realiseren? Dan ben je bij Seniorenhulp zeer zeker aan het juiste adres. Dit bedrijft komt graag bij je op locatie om het allemaal te bespreken. Het prettige hiervan is dat zij de tijdelijke opslag kunnen waarmaken, maar ook de verhuizing volledig kunnen uitvoeren.

Persoon overleden en met de woning leeg?

Is er iemand overleden en dient de woning leeg geruimd te worden? Ook daarvoor ben je bij dit bedrijf zeer zeker aan het juiste adres. Zij komen graag bij je langs om het werk naar behoren uit te voeren. Het prettige hiervan is dat zij ook de meubels kunnen opslaan voor je. Zo hoef jij hier ook geen zorgen voor te maken en weet je zeker dat het huis leeg geruimd wordt. De woning zal netjes en schoon worden opgeleverd. Wel zo prettig met deze extra service die zij voor je realiseren.

Neem vandaag nog contact op met Seniorenhulp!

Mocht jij nog een woning hebben die leeg moet en kom jij hier niet aan? Dan is het de hoogste tijd om in contact te komen met Seniorenhulp. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe effici├źnt een woning geruimd kan worden.